Adele – Someone Like You || Kau Boleh Tinggalkan Aku Tapi Jangan Kau Lupakan Aku


adele-someonelikeyou-300x300

Nah, ga usa basa-basi lagi deh. Karena beberapa jam lagi gue masuk kuliah, jadi postingan ini harus selesai dibuat. Gak ada waktu lagi karena ntar gue balik malem karena gue mesti ngajar privat….bakal capek berat nih (lho jadi curhat…#plaak). Oke guys, kali ini gue mau share lagu keren abis. Penyanyinya cewek lagi 🙂 namanya Adele (bukan istrinya pasha ungu ya..) dengan judul Someone Like You. Dengan single lagu ini, Adele membuat sebuah kejutan di billboard (tangga lagu istilahnya) di eropa dengan mampu bertahan di peringkat 1 billboard tersebut selama hampir 16 minggu. Mantep gak tuh… Waktu itu gue tahu berita ini dari koran. Karena penasaran dan gak percaya nama Adele yang tergolong pendatang baru tiba-tiba lagunya bisa peringkat 1 di eropa dan lama lagi. Sekali gue download lagunya dan dengarkan dgn seksama…wuih mantep chuy suaranya. Serak-serak basah gitu dan ngangenin deh. Punya ciri khas.

Nah, coba sekarang lihat lirik lagunya. Dalem banget maknanya, itupun kalau kalian pada ngerti bahasa inggris…hihi :).

Adele – Someone Like You

I heard, that you’re settled down.
That you found a girl and you’re married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things, I didn’t give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain’t like you to hold back or hide from the light

I hate to turn up out of the blue uninvited.
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it.
I’d hoped you’d see my face & that you’d be reminded,
That for me, it isn’t over.

Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best, for you too.
Don’t forget me, I beg, I remember you said
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah.

You know how the time flies.
Only yesterday, was the time of our lives.
We were born and raised in a summer haze.
Bound by the surprise of our glory days.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it.
I’d hoped you’d see my face & that you’d be reminded,
That for me, it isn’t over yet.

Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remember you said:-
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”, yay.

Nothing compares, no worries or cares.
Regret’s and mistakes they’re memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remembered you said:-
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”

Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remembered you said:-
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yay yeh yeah

Keren kan liriknya tapi kalau denger lagunya pasti lebih terasa dan tambah ajib dah…. Yuk silahkan disedot !!! 😀

aaa5 Selamat Menikmati 🙂

Berita Terbaru :

Iklan

13 thoughts on “Adele – Someone Like You || Kau Boleh Tinggalkan Aku Tapi Jangan Kau Lupakan Aku

Berikan komentarnya !!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s