Lmfao – Party Rock Anthem (Feat. Lauren Bennett & GoonRock) || Sebuah Lagu Semangat !!


Wah, kok jadi tambah parah penyakit malas update blog nih. Apakah karena kuliah yang tak henti-hentinya dihiasi tugas atau memang dari diriku sendiri yang memang yang menimbulkan sendiri rasa malas itu? Wah bingung juga gue nih. Yang jelas saat gue siap aja deh gue update blog nih…siip. Oke hari ini gue mau share lagu buat fun n make ur self semangat. Penyanyinya adalah Lmfao dengan judul lagu Party Rock Anthem (Feat. Lauren Bennett & GoonRock). Lagu ini baru gue dapat dan termasuk lagu baru. Lagu ini gue uda suka pas di TV sering gue denger tapi gak tau penyanyi atau judul lagunya, Eh beruntung aja pas gue search lagu ngeHits di website lagu barat gue iseng-iseng download dan kebetulan akhirnya tahu juga penyanyinya.

Nah sekarang gue mau bagi kebahagiaan gue ini ke kalian. Kalian harus juga denger dan rasakan asyiknya lagu ini. Nih video musiknya :

Berikut lirik lagunya :

Lmfao – Party Rock Anthem (Feat. Lauren Bennett & GoonRock)

PARTY ROCK
Yeah
Wooo!!!!
LETS GO!!
Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time [X2]
We just wanna see yaa!
Shake That !
In the, club party rock look up on your girl
She on my jock non stop when we in the spot
Booty move away like she on the block
What the track I gots to know
Top jeans tatto cause I’m rock and roll
Half black half white diamino
Gain the money, out the door
Yoooo!!
I’m runnin through these hoes like drano
I got that devilish flow rock and roll no halo
We party rock yea! that’s the crew that I’m reppin
On the rise to the top no led in our zeppelin
Hey!!!
Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time [X2]
We just wanna see yaa!
Everyday I’m shuffelin
Shuffelin shuffelin
Step up fast and be the first girl to make me throw this cash
We get money don’t be mad now stop hatein is bad
One more shot for us
Another round
Please fill up my cup
Don’t mess around
We just wanna see
You shake it now
Now you wanna be
Your naked now
Get up get down put your hands up to the sun [X3]
Put your hands up to the sun [X2]
Get up [X9]
Put your hands up to the sun
To the sun
Put your hands up !!!!!
Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good good good time
Ohhhhh!!Ohhhhhh!!!Ohhhhhh!!!Ohhh!

Nah sekarang tombol download tersedia bagi kalian yang penasaran dengan lagu ini.

AAA

Selamat Menikmati 😀

Berita Terhangat :

Iklan

4 thoughts on “Lmfao – Party Rock Anthem (Feat. Lauren Bennett & GoonRock) || Sebuah Lagu Semangat !!

Berikan komentarnya !!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s